poppetjeskring_000

Info

MediaCenterWorld heeft vrijwel alle "eigen" hardware doorlopend in (eigen) voorraad zodat een snelle levering kan worden gegarandeerd. Alleen daar waar een systeem behuizing wordt gekozen en welke (op dat moment) niet in voorraad is kan het voorkomen dat de levering wat langer duurt.

 

Wij helpen altijd élke klant na aankoop van een HTPC systeem als er vragen zijn of als er zich wellicht problemen voordoen zodat wij ook kunnen garanderen dat elke systeem snel en volledig zal werken.

Ook verzamelen wij van klanten die een volledig HTPC systeem inclusief het Extreme Software Pakket hebben gekocht de e-mail gegevens zodat wij hen bij belangrijke updates of aangepaste instellingen snel op de hoogte kunnen stellen bij belangrijke wijzigingen of info.

 

Om een mooie impressie na te kunnen lezen over de werkwijze, nauwe en directe communicatie met de klant, hulp & ondersteuning en alle overige specialisaties van MediaCenterWorld zijn er al enkele honderden reacties verzameld op diverse pagina’s waaronder natuurlijk het gastenboek op onze eigen website, maar ook externe en onafhankelijke review sites zoals Tweakers.net, Hardware.info en QShops.

 

MediaCenterWorld bied de exclusieve mogelijkheid tot het maken van een afspraak voor een uitgebreide "Persoonlijke" 1 op 1 Demo

Elke Demo duurt gemiddeld 1 uur en is geheel kosteloos.

Tijdens deze Demo komen álle ins & outs aan bod en zal de potentiële klant een volledig visuele demo te zien krijgen van Full-HD én 4K media (TV, Film, enz)

Aansluitend kunnen alle hardware mogelijkheden worden besproken mbt. verschillen met diverse hardware opties, mogelijkheden en eventuele uitbreidingen.

 

Elke klant dient er rekening mee te houden dat hij bij MediaCenterWorld nooit op de dag van de Demo direct een MediaCenterSysteem kan kopen.

Elke bestelling wordt geheel "op maat" samen gesteld, geassembleerd & geconfigureerd en er worden per systeem diverse documenten toegevoegd en eventuele aangepaste services uitgevoerd.

Om dit te kunnen verwezenlijken is er altijd minimaal 2 tot 3 werkdagen nodig om het systeem geheel naar wens van de klant aan te passen en af te ronden.

Bovendien vinden wij het belangrijk dat klanten die in Veghel zijn geweest voor een MediaCenter Demo toch allereerst de tijd nemen om over de demo na te denken en alle vragen eerst goed op zich laten inwerken en de eventuele diverse mogelijkheden met elkaar afwegen en wat voor hem/haar nu wel of niet van belang is.

Pas als over dit alles goed is nagedacht kan er een juiste keuze worden gemaakt voor aanschaf van een systeem en weten zowel de klant als wij zelf ook 100% zeker dat hetgeen gekocht wordt ook de juiste keuze is.

 

Elk MediaCenterSysteem waarbij het Extreme Software Pakket is besteld wordt uitgeleverd met een uitgebreide handleiding, welke bestaat uit meer dan 30 pagina’s met handige index en waarvan veel pagina’s zijn aangevuld met duidelijke kleuren foto’s en duidelijke “stap voor stap” instructies.

 

 

Een demonstratie duurt gemiddeld 1 uur

 

Hieruit mag blijken dat wij ruim de tijd voor u nemen om alle ins & outs "persoonlijk" met u door te nemen, en dat onder het genot van een kop koffie, thee of frisdrank. Tijdens een demonstratie kunt u zien wat een MediaCenterSysteem kan en tonen wij u dit visueel in huiskamersfeer in 4K en kunt u met eigen ogen zien hoe levensecht een MediaCenterSysteem beeld geeft.

Ook is er een 4K - 5.1 Atmos surround systeem aanwezig om te kunnen laten horen hoe de kwaliteit van de geluid eigenschappen kunnen klinken.

 

Enkele systeem behuizingen die wij op onze website aanbieden kunt u bij MediaCenterWorld "in het echt" bezichtigen zodat u de diverse verschillen in de systemen onderling kunt vergelijken.

Tijdens een demo zal het voor u dan ook veel eenvoudiger worden om tot een besluit te komen omdat u alle verschillen goed met elkaar kunt vergelijken. Ook kunt u eventuele vragen die u heeft of die tijdens de demo bij u opkomen direct voorleggen en kunnen wij deze, in verstaanbare en duidelijke taal (dus niet super technisch, want daar heeft u niets aan) met u doornemen.

 

Wij denken graag met u mee en nemen er de tijd voor om uw wensen te verwezenlijken ! 

 

MediaCenterWorld is een initiatief van dbDesign

 

Klik hier om een Demonstratie afspraak te maken