poppetjeskring_000

Info

MediaCenterWorld heeft vrijwel alle "eigen" hardware doorlopend in (eigen) voorraad zodat een snelle levering kan worden gegarandeerd. Alleen daar waar een systeem behuizing wordt gekozen en welke (op dat moment) niet in voorraad is kan het voorkomen dat de levering wat langer duurt.

 

Wij helpen altijd élke klant na aankoop van een HTPC systeem als er vragen zijn of als er zich wellicht problemen voordoen zodat wij ook kunnen garanderen dat elke systeem snel en volledig zal werken.

Ook verzamelen wij van klanten die een volledig HTPC systeem inclusief het Extreme Software Pakket hebben gekocht de e-mail gegevens zodat wij hen bij belangrijke updates of aangepaste instellingen snel op de hoogte kunnen stellen bij belangrijke wijzigingen of info.

 

Om een mooie impressie na te kunnen lezen over de werkwijze, nauwe en directe communicatie met de klant, hulp & ondersteuning en alle overige specialisaties van MediaCenterWorld zijn er al enkele honderden reacties verzameld op diverse pagina’s waaronder natuurlijk het gastenboek op onze eigen website, maar ook externe en onafhankelijke review sites zoals Tweakers.net, Hardware.info en QShops.