full-3d_logo

Standaard 3D & Full-3D wat zijn de verschillen ?

álle MediaCenterSystemen die u kunt kopen bij MediaCenterWorld zijn vanaf Juli 2011 geschikt voor het afspelen van "normale" 3D content.

Met "normale" 3D content wordt bedoelt het afspelen van 3D Films op een daarvoor geschikte 3D-TV (Plasma of LCD) middels een Blu-Ray speler of vanaf een harde schijf of NAS. 

Alle systemen waar standaard een Blu-Ray speler bij zit, of daar waar gekozen wordt voor een Blu-Ray speler, worden deze sowieso geleverd met een speler die geschikt is voor het afspelen van 3D Films & 3D Games.
Het maakt daarbij niet uit of u wel of geen 3D TV heeft en hier gebruik van wilt/gaat maken, uw systeem is daar in ieder geval al op voorbereid !

álle systemen kunnen dus met de standaard hardware 3D films afspelen op de 3D-TV, het enige dat u daarbij nodig heeft is een 3D HDMI-Kabel (versie 1.4 of hoger)
Toch is het zo dat de "standaard" 3D hardware zijn beperkingen heeft
(zo is dat natuurlijk met alles wat "standaard" heet)
Daarom maken wij verschil tussen de aanduiding "standaard 3D" en "Full-3D"

Wat is dan het verschil ?

Bij een Full-3D systeem kiest u voor de optionele véél zwaardere 3D kaart (eventueel in combinatie met het Nvidia Vision Pack)
Deze zwaardere videokaart is veel beter geschikt voor het afspelen van 3D Films en geeft daarom veel helderder en scherper het 3D gebeuren weer. Ook is de 3D diepte veel groter waarmee de "ervaring" en het "gevoel" van 3D natuurlijk veel beter tot zijn recht zal komen.
Tevens is deze zwaardere 3D kaart in combinatie met het Nvidia Vision Pack geschikt voor het kunnen spelen van 3D games, iets wat de standaard 3D kaart niet kan !

Meer over de combinatie van de zware 3D kaart met het Nvidia Vision Pack kunt u op deze pagina lezen.