poppetje demo

Maak hier uw Demo afspraak

Het is altijd mogelijk om, in overleg, een demonstratie afspraak te maken waar alle mogelijkheden niet alleen kunnen worden besproken maar ook kunnen worden bekeken en uitvoerig kunnen worden toegelicht.

Demonstraties zijn altijd 1 op 1 maar wel is het advies om een evt. vriendin of vrouw sowieso mee te nemen zodat ook zei kan zien hoe alles er uit ziet en hoe eenvoudig alles te bedienen is. Verder wordt het NIET op prijs gesteld als u kinderen meeneemt (!)

 

Demo's worden uitsluitend gegeven op de volgende dagen en tijden waaruit u een keuze kunt maken en waarin de vermelde tijden als STARTTIJD van de demo gelden:

 

Maandag: om 13.00 of 16.00 uur

Zaterdag: om 13.00 of 16.00 uur

 

Een demonstratie duurt gemiddeld 1 uur

 

Hieruit mag blijken dat wij ruim de tijd voor u nemen om alle ins & outs "persoonlijk" met u door te nemen, en dat onder het genot van een kop koffie, thee of frisdrank. Tijdens een demonstratie kunt u zien wat een MediaCenterSysteem kan en tonen wij u dit visueel in huiskamersfeer in 4K en kunt u met eigen ogen zien hoe levensecht een MediaCenterSysteem beeld geeft.
Ook is er een 4K - 5.1 Atmos surround systeem aanwezig om te kunnen laten horen hoe de kwaliteit van de geluid eigenschappen kunnen klinken.
 
Enkele systeem behuizingen die wij op onze website aanbieden kunt u bij MediaCenterWorld "in het echt" bezichtigen zodat u de diverse verschillen in de systemen onderling kunt vergelijken.
Tijdens een demo zal het voor u dan ook veel eenvoudiger worden om tot een besluit te komen omdat u alle verschillen goed met elkaar kunt vergelijken. Ook kunt u eventuele vragen die u heeft of die tijdens de demo bij u opkomen direct voorleggen en kunnen wij deze, in verstaanbare en duidelijke taal (dus niet super technisch, want daar heeft u niets aan) met u doornemen.

 

Wij denken graag met u mee en nemen er de tijd voor om uw wensen te verwezenlijken !

 

Klik hier om een Demonstratie afspraak te maken