streacom_fc8evo-s_1

MediaCenterWorld - multimedia player, media player

Wat is een multimedia player of HTPC ?
 
 Een multimedia player is een centraal álles in één apparaat binnen het netwerk of internet en waarvandaan alle media kan worden benadert.
 
 De multimedia player vervangt feitelijk alle andere audio & video systemen zoals; Video/TV-recorder, TV-Decoder (Satelliet, Kabel of Digitenne), Blu-Ray & DvD-Speler, Tuner-Versterker en wel zodanig dat er slechts één apparaat over blijft waarmee je alles kunt doen en je dus ook maar één afstandsbediening nodig hebt.
 
 Bekijk, beheer en organiseer alle media zoals; Muziek, Foto’s, Films en TV-Opnamen met de mogelijkheid om “op afstand” met SmatPhone (ook Android), Laptop, iPhone, iPad, XBOX of via internet foto’s te bekijken, muziek te beluisteren, muziek aan te sturen met een afspeellijst met vrienden en familie, TV-Opnamen programmeren, TV-Opnamen bekijken, het systeem bedienen met SmartPhone ed, enz, enz.
 
 Elke media player is op de éérste plaats een "normale" computer, waarmee u alles kunt uitvoeren zoals u dat ook met elke andere computer kunt. U kunt dus internetten, spellen spelen, e-mailen, downloaden, enz, enz.....
 
 Windows MediaCenter is het programma in Windows dat wij verder uitbreiden en voorzien van een fors aantal extra mogelijkheden om het gebruik uit te breiden en te vergemakkelijken. Bekijkt u anders onze
Demo voor meer visuele uitleg zodat u kunt zien welke mogelijkheden u tot uw beschikking heeft als u één van onze multimedia player systemen wilt kopen.
 
 U kunt Windows MediaCenter gebruiken om Live TV te kijken, op te nemen (programmeren) en te pauzeren.
 U kunt uw gehele muziekverzameling op de media player of via een externe (Netwerk) schijf archiveren en beluisteren óók vanaf andere locaties en zelfs buiten de deur of op vakantie !
 Ook uw (vakantie) foto's en zelf opgenomen films kunt u met het media player ordenen en bekijken en eventueel delen via internet om deze op een andere locatie te bekijken of te laten bekijken.
 Uiteraard bestaat ook “gewoon” de mogelijkheid voor het spelen van spelletjes, CD's en DvD’s te branden en naar internet- en FM-radio te luisteren.
 U kunt uw multimedia player op de TV aansluiten, zodat het hele gezin, familie, vrienden en kennissen ervan kunnen genieten.
 Voor diegene die niet de mogelijkheid hebben om met de multimedia player TV te ontvangen kunt u het systeem tóch voor alle andere mogelijkheden gebruiken. Het kijken en opnemen van Life TV is eigenlijk slecht een klein onderdeel van het geheel.
 U kunt dan TV-Gemist, Radio en Internet TV zien en luisteren, plus álle plugins gebruiken welke op het systeem aanwezig zijn. En natuurlijk kunt u ook gewoon Films, Muziek CD’s en Muziek DvD’s afspelen vanaf originele media of vanaf de (externe) harde schijf(ven) of via het netwerk !
 
 Kortom; een multimedia player kan feitelijk bij élke gebruiker dienst doen als één centraal systeem waarvandaan werkelijk álle media kan worden benaderd, verzameld, geordend, afgespeeld en opgenomen kan worden.
 Een media player is écht een “out of the box” systeem en vervangt álle andere audio en/of video apparaten, zélfs de Digitale ontvanger kan verdwijnen.
 Bijkomstig prettig voordeel is dat ook álle afstandsbedieningen in de la kunnen en dat u van nu af aan álles met slechts één afstandsbediening kunt bedienen !!
 
 Een multimedia player is werkelijk vreselijk uitgebreid qua mogelijkheden, te veel om even zomaar op te noemen.
 Op deze website vindt u diverse pagina’s met diverse uitleg over allerlei onderwerpen en waar u alles eenvoudig en in normaal Nederlands (niet te technisch) kunt lezen.
 De belangrijkste pagina voor uitleg over een multimedia player en alles dat hiermee te maken heeft vindt u hier:
 “
Lees hier ALLES wat u wilt weten over alle onderwerpen” alwaar meer dan 25 aspecten over allerlei onderwerpen uitgebreid worden toegelicht.

 

multimedia player, media player