streacom fc5b evo.1

MediaCenterWorld - mediasysteem, mediasystemen

Wat is een mediasysteem ?
 
 Een mediasysteem is een centraal apparaat binnen het netwerk waarvandaan alle media kan worden benadert.
 
 Een mediasystemen vervangt alle andere audio & video apparaten zoals; Video-recorder, TV-Decoder, Blu-Ray Speler en DvD-Speler, Tuner-Versterker en wel op een manier dat er slechts één apparaat over blijft waarmee je alles kunt doen en je ook nog maar 1 afstandsbediening nodig hebt.
 
 Alle media zoals; Muziek, Foto’s, Films en TV-Opnamen kan je bekijken, beheren en organiseren met tevens de mogelijkheid om op afstand met SmatPhone, Laptop, iPad, XBOX of via internet foto’s te bekijken, muziek te beluisteren, muziek aan te sturen met een afspeellijst met vrienden en familie, TV-Opnamen te programmeren, TV-Opnamen te bekijken, het systeem te bedienen met SmartPhone, enz.
 
 Elk mediasysteem is eigenlijk een "normale" computer, waarmee u alles kunt doen zoals u dat ook met elke andere computer kunt. U kunt dus internetten, spellen spelen, e-mailen, downloaden, enz. Maar u kunt door de inzet van tal van extra programma's en handige plugins nog heel veel meer doen met het mediasysteem dan u met een normale PC zou doen.
 
 Windows MediaCenter in Windows is het programma dat wij enorm uitbreiden en voorzien van een fors aantal extra mogelijkheden om het gebruik verder uit te breiden en te professionaliseren. Bekijkt u anders eens de
Demo voor een beter uitleg zodat u kunt zien welke mogelijkheden u mag verwachtent als u één van onze multimedia player systemen wilt kopen.
 
 U kunt de mediasystemen direct op de TV aansluiten, zodat het hele gezin, familie, vrienden en kennissen ervan kunnen genieten.
 
 Kortom; een mediasysteem kan bij élke gebruiker dienst doen als 1 centraal systeem waarvandaan álle media kan worden benaderd, verzameld, geordend, afgespeeld en opgenomen kan worden.
 Een mediasysteem is een “out of the box” systeem en vervangt álle andere audio en/of video apparaten, zélfs de Digitale TV-ontvanger kan verdwijnen.
 Bijkomstig prettig voordeel is dat u alles met slechts 1 afstandsbediening kunt bedienen !!
 
 Een mediasysteem is heel erg uitgebreid qua mogelijkheden, te veel om op te noemen.
 Op deze website vindt u diverse pagina’s met diverse uitleg over allerlei onderwerpen en waar u alles eenvoudig en in normaal Nederlands (niet te technisch) kunt lezen.
 De belangrijkste pagina voor uitleg over de mediasystemen en alles dat hiermee te maken heeft vindt u hier:
 “
Lees hier ALLES wat u wilt weten over alle onderwerpen” alwaar meer dan 25 aspecten over allerlei onderwerpen uitgebreid worden toegelicht.

 

mediasysteem, mediasystemen