touch

TouchScreen (Aanraakscherm)

7 Inch TouchScreen tbv. volledige bediening van een MediaCenter Systeem óf andere PC met 2 kabels (220Volt Adapter & VGA)

Diameter: 7 inch (17,8Cm)

Kleur: zwart

Aansluiting: VGA & Composiet & USB

Resolutie 1024x768

 

Deze 7 inch touchscreen geeft uw beelden haarscherp weer en is direct met de hand te bedienen. De touchscreen is zowel geschikt voor inbouw als desktop montage.

Eenvoudig te installeren
Deze 7 inch touchscreen kan eenvoudig aan uw computer of laptop worden aangesloten. De touchscreen werkt middels een VGA en USB aansluiting en is geschikt voor Windows, Mac en Linux. Via bijgeleverde software kunt u binnen enkele ogenblikken uw computer met de hand bedienen via deze 7 inch touchscreen monitor.

Scherp beeld, nauwkeurig & betrouwbaar
Deze 7 inch touchscreen geeft uw beelden haarscherp weer. De monitor is voorzien van zowel een VGA als Composiet video ingang. De touchscreen heeft een hoge nauwkeurigheidsgraad en is niet gevoelig voor stof of waterdruppels. U kunt deze 7 inch touchscreen dus direct met de hand bedienen. De robuuste behuizing zorgt ervoor dat deze touchscreen breed inzetbaar is.

Eenvoudig te plaatsen; inbouw & desktop montage
Deze 7 inch touchscreen is geschikt voor zowel inbouw als desktop montage. U kunt deze touchscreen eenvoudig plaatsen met de flexibele voetsteun of inbouwen. Zowel voetsteun als inbouwframe zijn inbegrepen.

7 Inch USB TouchScreen tbv. volledige bediening van een MediaCenter Systeem óf andere PC met 1 kabel (Alles via USB)

Diameter: 7 inch (17,8Cm)

Kleur: zwart

Aansluiting: HDMI & VGA & Composiet & USB

Resolutie Full-HD 1920x1080

 

Deze 7 inch touchscreen geeft een extreem scherp beeld weer en is zeer nauwkeurig en betrouwbaar. Deze 7 inch HD touchscreen is direct met de hand te bedienen.

Verbluffende prestaties
Deze 7 inch touchscreen geeft een extreem scherp beeld weer dankzij de HDMI aansluiting. De touchscreen kan een resolutie tot 1920*1080 weergeven. Deze 7 inch touchscreen is zeer nauwkeurig en betrouwbaar en niet gevoelig voor vocht of stof uit de omgeving. U kunt deze touchscreen direct met de hand bedienen. De LED backlight zorgt voor een extre heldere beeldweergave en laag stroomverbruik.

Eenvoudig te installeren
De 7 inch touchscreen werkt op iedere PC of laptop. U sluit de touchscreen eenvoudig aan via de HDMI of VGA en USB kabel. Na installatie van de bijgeleverde software CD kunt u de PC of laptop direct met de hand bedienen. De touchscreen is geschikt voor ieder Windows, Mac en Linux besturingssysteem.

Diverse aansluitingen
Naast de HDMI en VGA aansluiting beschikt deze monitor tevens over een dubbele Composiet video ingang (tulp pluggen) en een ingebouwde speaker. Zowel in de HDMI, VGA als Video mode geeft deze touchscreen een haarscherp beeld. Contrast, kleur en helderheid zijn naar wens in te stellen. Voorzien van netadapter en 12v auto-adapter.

10 Inch Breedbeeld TouchScreen tbv. volledige bediening van een MediaCenter Systeem óf andere PC met 2 kabels (220Volt Adapter & VGA)

LED-Backlight !

Diameter: 10,1 inch (30,7Cm)

Kleur: zwart

Aansluiting: HDMI & DVI & VGA

Resolutie 1024x600 (VGA) of 1920x1080 (HDMI)

 

Deze 10 inch breedbeeld touchscreen is met de hand te bedienen. De touchscreen geeft een haarscherp beeld en is voorzien van HDMI, DVI, VGA en Composiet.

Eenvoudige installatie
Deze 10 inch touchscreen is eenvoudig aan iedere computer of laptop te koppelen middels de HDMI, DVI of VGA en USB aansluiting. Deze compacte breedbeeld touchscreen is compatible met ieder besturingssysteem.

Haarscherpe beeldweergave
Deze 10 inch touchscreen is voorzien van een LED backlight wat zowel via de HDMI, DVI, VGA als composiet ingang voor een kleurrijk en extreem scherp beeld zorgt. De touchscreen kan een resolutie tot 1920x1080 haarscherp weergeven!

Wand & Desktop montage
De 10 inch touchscreen is voorzien van een flexibele beugel. Via bijgeleverde beugel kan de touchscreen direct op uw bureau worden geplaatst of tegen de wand worden bevestigd. De touchscreen is tevens voorzien van een VESA Mount.

12 Inch TouchScreen tbv. volledige bediening van een MediaCenter Systeem óf andere PC met 3 kabels (220Volt Adapter & VGA & USB)

Diameter: 12.1 inch (30,7Cm)

Kleur: zwart

Aansluiting: VGA & Composiet & USB

Resolutie 1024x768

 

Deze 12 inch touchscreen is direct met de hand te bedienen en geschikt voor ieder besturingssysteem. Dankzij het compacte formaat is deze touchscreen breed inzetbaar.

Diverse aansluitingen
Deze 12 inch touchscreen is voorzien van een VGA en USB aansluiting en kan aan iedere PC of laptop worden gekoppeld. Naast de VGA ingang beschikt deze touchscreen tevens over een Composiet en S-video ingang.

Scherpe beeldweergave
Deze touchscreen geeft zowel in de VGA als video mode een haarscherp beeld. De touchscreen is voorzien van een 4:3 beeldverhouding en kan een 1024x768 resolutie haarscherp weergeven.

Direct te bedienen
De touchscreen is direct met de hand te bedienen en wordt tevens geleverd met stylus voor extra precisie. Stof of viezigheid op het touchscreen beïnvloeden de werking niet.

15 Inch TouchScreen tbv. volledige bediening van een MediaCenter Systeem óf andere PC met 3 kabels (220Volt Adapter & VGA & USB)

Diameter: 15 inch (38Cm)

Kleur: zwart

Aansluiting: VGA & USB

Resolutie 1280x1024

 

Deze 15 inch touchscreen is direct met de hand te bedienen. De touchscreen wordt gekenmerkt door een nauwkeurige werking en is erg betrouwbaar.

Bediening met de hand
De 15 inch touchscreen reageert nauwkeurig op de aanrakingen op het scherm en is erg betrouwbaar. De werking wordt niet negatief beïnvloedt door stof- en viezigheid uit de omgeving. Deze touchscreen is direct met de hand te bedienen, ook met handschoenen aan.

Eenvoudige installatie
Met deze 15 inch touchscreen kunt u alle muisfuncties van uw pc of laptop overnemen. U sluit deze 15 inch touchscreen eenvoudig aan op uw systeem middels een VGA en USB aansluiting. De touchscreen is voor vele toepassingen geschikt en werkt op zowel Windows, Mac als Linux besturingssystemen!

Eenvoudig te plaatsen
De 15 inch touchscreen is voorzien van een stabiele voetsteun welke in diverse posities in te stellen is. Tevens is het mogelijk deze 15 inch touchscreen aan de wand te bevestigen dankzij de universele VESA mount.

15 Inch TouchScreen tbv. volledige bediening van een MediaCenter Systeem óf andere PC met 3 kabels (220Volt Adapter & HDMI & USB)

Diameter: 15 inch (38Cm)

Kleur: zwart

Aansluiting: HDMI & VGA & USB

Resolutie Full-HD 1920x1080

 

Deze 15 inch touchscreen monitor geeft uw full HD beelden haarscherp weer en is direct met de hand te bedienen.

Bediening met de hand
Deze 15 inch breedbeeld touchscreen is erg nauwkeurig en betrouwbaar. Stof en vuil uit de omgeving beïnvloeden de werking niet. De touchscreen is direct met de hand te bedienen, ook met handschoenen aan.

Geschikt voor Windows, Mac en Linux
Binnen enkele seconden neemt u met deze 15 inch touchscreen de muisfuncties over. U kunt de touchscreen met de HDMI of VGA aansluiting direct met uw computer of laptop verbinden. Voor de aansturing maakt deze BeeTronics touchscreen gebruik van USB aansluiting.

Haarscherp beeld
Deze BeeTronics breedbeeld touchscreen geeft zelf uw Full HD beelden haarscherp weer. De monitor is voorzien van LED backlight wat zorgt voor een kleurrijk beeld dat vanuit alle hoeken goed zichtbaar is. Dankzij de HDMI aansluiting geniet u van de hoogste kwaliteit.

Wand- en desktop montage
De touchscreen wordt geleverd inclusief stabiele voetsteun, welke is diverse hoeken te kantelen is. De touchscreen is eveneens voorzien van een VESA Mount voor gebruik van universele LCD beugels.