oculus_rift

Game Systemen (t.b.v. Oculus Rift VR Bril)

Alle hieronder vermelde systemen zijn échte Game Systemen en ook specifiek voor gebruik met de Oculus Rift VR-Bril qua gebruikte componenten.

Systeem 1 heeft in de basis qua hardware in ieder geval de minimum systeem vereisten die nodig zijn voor de Oculus Rift. Alle andere systemen hebben zelfs een hardwarematige hogere specificatie en zijn nóg beter geschikt als High-End Game-Systeem.

 

Optioneel is het ook mogelijk de systemen verder uit te breiden en op een nóg hoger niveau te brengen voor de hoogste game prestaties m.b.t. de snelheid, performance en stabiliteit.

Systeem 3 heeft bijvoorbeeld standaard een H270 Moederbord met de mogelijkheid tot het toevoegen van een M.2 PCIe SSD met leessnelheden tot maar liefst 2200MB/s (Samsung 950)

Tevens heeft u dan de beschikking over de USB 3.1 Type-C aansluiting.

 

!
!
!

4) Oculus Rift Streacom FC12 Game-PC - GTX1050

extra PowerUps:
120Gb SSD & 16Gb DDR4 intern geheugen &
Z270 moederbord & Big Koeler mer méér Led''s & USB-3.1C & DisplayPort & Optisch(S/PDIF)-uit & mogelijkheid voor M.2 supersnelle SSD

Geschikt voor 3D Games
Geschikt voor 4K
Films @60Hz
Geschikt voor 4K
Games @60Hz

Schijf opslag maximaal 48 Tb

 

Behuizing: FC12B Alpha  (Zwart of Zilver)

Afmetingen: (BxDxH) 44 x 32 x 18,4 Cm

 

Dit systeem wordt uitsluitend “op bestelling” geleverd

(75% van alle producten van dit systeem zijn doorlopend in voorraad)

 

Let op: dit systeem kan niet worden voorzien van een interne optische speler. Optioneel is een externe optische speler een mogelijkheid.

 

!