MediaCenterWorld - streacom flirc-se

 

De FLIRC-SE (Streacom Edition) brengt u alle geweldige functies van FLIRC, maar dan op een printje dat is ontworpen voor alle Streacom behuizingen met het bijkomende voordeel van de beschikking over de S4 en S5 slaapstand.


Voor degenen onder u die het niet weten, FLIRC is de nr. 1 oplossing voor PC IR -controle en ongelooflijk gemakkelijk en flexibel te gebruiken. FLIRC leert vrijwel elke IR afstandsbediening, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over andere protocollen of codes. U hoeft niet uit te zoeken wat het merk of model van uw huidige afstandsbediening is, u hoeft alleen maar door de super eenvoudige software installatie te klikken. Koppel de individuele toetsen op de afstandsbediening, evt. met toetsenbord/acties, op de PC en je bent klaar. U kunt ook elke functie volledig aanpassen qua knop die moet worden gebruikt voor welke functie en wat nog belangrijker is: U kunt uw bestaande afstandsbediening gebruiken in plaats van van een aparte "speciale" afstandsbediening een aan te hoeven schaffen .

De software draait op Windows , Linux en OSX , en omdat de GUI is ontworpen met QT is deze uniform op alle platformen. Alle remote pairing informatie wordt opgeslagen op de FLIRC zelf wat betekent dat zelfs als u uw systeem opnieuw zou installeren het niet nodig is om de pairing opnieuw uit te voeren.
 

Omdat je nu op een speciale "zoekpagina" bent willen we je graag naar deze officiële pagina van de Flirc-SE verwijzen waar je het product kan bekijken en eventueel kunt kopen