MediaCenterWorld - streacom

Streacom, opgericht in 2010, is gericht op het combineren van toonaangevend ontwerp en kwaliteit met de nieuwste materialen en productietechnieken. Met een elite-team van ingenieurs zijn zei absoluut toegewijd aan het leveren van oplossingen die precies voldoen aan eisen van de klant voor de functies, prestaties en kwaliteit. Streacom producten zijn ontworpen om de hoogste normen te bereiken en met alleen de beste componenten.

Streacom wordt gedreven door een passie voor het ontwerpen en produceren van uitzonderlijke producten die voortdurend de grenzen van esthetische schoonheid en technologische beperkingen vooruit stuwen terwijl deze toch prijsbewust blijven. De behuizingen zijn vervaardigd van hoogwaardig aluminium dat speciaal voor haar premium kwaliteiten wordt gekozen. De producten kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid van verschillende markten en toepassingen van de doe-het-zelf gebruikers tot industriële oplossingen.
 

Omdat je nu op een speciale "zoekpagina" bent willen we je graag naar deze officiële pagina van Streacom verwijzen waar je alle behuizingen kan bekijken en eventueel kunt kopen

Op deze pagina vindt je de optische spelers t.b.v. de Streacom behuizingen

Op deze en op deze pagina vindt je nog enkele andere Streacom producten