ipad_klein

SmartPhone, iPhone, iPad, iPod, Tablet of andere PC of Notebook/Netbook als TouchScreen & als afstandsbediening gebruiken

In plaats van het MediaCenter met een afstandsbediening en/of toetsenbord te bedienen via de TV (die dan aan moet staan) is het ook mogelijk het MediaCenter met een SmartPhone, iPhone, iPad, iPod, Tablet of andere PC of Notebook/Netbook te bedienen.

U kunt dan via één of zelfs meerdere van deze apparaten een groot deel van het MediaCenterSysteem én MediaCenter zélf bedienen en heeft tevens enkele uitgebreide optiemogelijkheden die de bediening vereenvoudigen, vergemakkelijken en verder uitbreiden.

Uw TV hoeft dan niet aan te staan en u kunt het MediaCenter (of elke andere PC binnen uw woonsituatie) op afstand bedienen.

Dit kan binnenshuis vanaf elke locatie (woonkamer, keuken, badkamer, tuin, enz.) maar kan zelfs van over de gehele Wereld.............. U zou dus ook op vakantie een opname van TV kunnen laten starten als u dat was vergeten :-)

Om dit te verwezenlijken zorgen wij er voor dat bij aanschaf van een MediaCenter alle programma's die hier voor nodig zijn, inclusief een duidelijke uitleg die in de handleiding staat welke met het systeem meekomt, aanwezig zullen zijn in een extra map op de C-schijf van het systeem. U kunt er dan zélf voor kiezen of u deze programma's wenst te gebruiken.

In plaats van de aanschaf van een eventuele optionele TouchScreen kunt u overwegen om een iPhone, iPad of Windows Tablet aan te schaffen waarmee u niet alleen hetzelfde kunt als met een TouchScreen, maar dat ook nog “draadloos” kunt doen vanaf elke gewenste locatie en van over de gehele wereld.

Bovendien heeft u dan natuurlijk ook de volledige beschikking over de iPhone, iPad of Windows Tablet zélf met al zijn oneindige functies en mogelijkheden.........

Tevens heeft u met één van de hierboven vermelde apparaten de mogelijkheid om de muziekcollectie, welke aanwezig is op het MediaCenter of gekoppelde externe (netwerk) schijf, te bedienen zónder dat de TV aan hoeft. U kunt dan ook zelf of samen met het aanwezige gezelschap een muziek afspeellijst samen stellen (de Tablet aan iedereen doorgeven zodat iedereen zijn eigen nummer(s) kan toevoegen) en deze af laten spelen. Zodoende is het ook nog een hele uitdaging om op een gezellige manier met muziek om te gaan.

U bedient dan dus de muziek vanaf afstand óp het MediaCenterSysteem !!

 

Maar er is nog meer mogelijk.............

U kunt met één van de hierboven vermelde apparaten ook muziek "steamen" naar de dit apparaat vanáf het MediaCenter of een gekoppelde externe (netwerk) schijf om deze af te spelen op het apparaat.

 

 

Als laatste is er eventueel nog de mogelijkheid om met een Remote App (zoals bijv. TeamViewer) het gehele MediaCenter over te nemen:

 

Toegang op afstand

Zowel spontane toegang als toegang op afstand tot onbeheerde MediaCenters & Computers zijn mogelijk 

 

Multi-Touch

Handige besturing via multi-touch bewegingen: links klikken, rechts klikken, slepen & neerzetten, scrollwiel, zoomen, monitor wisselen 

 

Toetsenbord

Volledig toetsenbord incl. speciale toetsen als Ctrl, Alt, Windows

 

Reboot op afstand

Reboot het systeem op afstand en opnieuw verbinding tot stand brengen

 

Werkt achter firewalls

Probleemloos gebruik achter firewalls en proxyservers

 

Beveiliging

De hoogste beveiligingsstandaards: 256 Bit AES sessie-encryptie, 1024 Bit RSA toetsuitwisseling 

 

LET OP: Windows MediaCenter kan NIET worden bedient omdat MediaCenter té agresief op de voorgrond aanwezig is en het bijna ondoenlijk wordt dit vanaf afstand te bedienen. Dat zou alléén kunnen als MediaCenter in een kleiner venster wordt gezet.