domotica

Domotica

MediaCenterWorld in samenwerking met:

Entertainment

Steeds meer krijgen we te maken met een overvloed aan software voor de entertainment wereld. DVD films, CD's SACD etc zijn zaken die steeds vaker te zien en te horen zijn in een huiselijke omgeving. Opslag en daarna het vinden wordt door het groter worden van uw eigen archief moeilijker. Laat staan het even snel vinden van die film voor vanavond! Ons systeem zorgt voor het aanwezig zijn van alle muziek en video zaken op de plek waar u wilt. Living of in de keuken of in de slaapkamer. U bepaalt het!

Lekker onderuit, even niets aan uw hoofd. Laat die ene, onvergetelijke film maar beginnen. Op een groot scherm, of met uw eigen beamer, met superieur geluid en zonder hoestende of pratende medebezoekers. Uw bioscoop thuis. Of toch even het internet op om een Weekendje weg te boeken? U zegt het maar!

Beveiliging

Op afstand uw eigen domein beheren! Dat kan mbv oplossingen van Home Autotainment Benelux. Middels camera's kunt u bij onverwachte beeldveranderingen een melding krijgen per SMS of zelfs MMS op uw mobiel. Een email of de beelden laten opnemen. Uw voordeur en/of achterdeur bewaken vanaf uw thuiskantoor! Zaken die bedraad en draadloos dag en nacht in het systeem verwerkt kunnen worden.

Heb ik een lamp aangedaan? Staat de televisie uit? Een veilig gevoel is meer dan een beveiligingsinstallatie. Met Home Autotainment gaat u ontspannen een avondje uit.

Geef uw zorgen uit handen en vertrouw op uw eigen digitale bewakingsservice, 24 uur per dag.

Gemak

Vele zaken zijn te vinden in het huis van toekomst, bij ons is dit te vinden in het "huis van het heden" Alle zaken te beleven. Het HAB systeem zorgt voor het aanleveren van alle zaken op de locatie in de woning waar het thuis hoort. Recepten, muziek, TV programma, zaken die ideaal zijn in een keuken. Volledig surround systeem volledig weggewerkt in de living, levensecht groot scherm? Zaken die u bepaald en hedendaags mogelijk zijn. De grote mate van flexibiliteit maakt het systeem betaalbaar voor een stand alone omgeving of tot een multiroom automated systeem.

De oven met vers stokbrood alvast verwarmen voordat je thuiskomt, de gordijnen automatisch sluiten, alvast een romantisch muziekje aan en nog even mailen dat de bezorgservice nog een flesje wijn en een pizza brengt.

Uw gemak is de zorg van het systeem, uw zorg is het vleugje romantiek.

Computer en Multimedia

Het hart van het systeem draait om een geavanceerd computernetwerk die ervoor zorgt dat de juiste informatie naar de juiste plek wordt verstuurd. Zaken als beveiliging worden uiteraard volledig geintergreerd zonder uw omkijken.

Zonder computer is ook uw woning niet compleet. En aangezien vaak iedereen tegelijk wil internetten, en u de vakantiefoto’s ook aan uw vrienden op breedbeeld wilt laten zien, zorgt een eigen huisnetwerk voor een goede verbinding tussen de hele familie.

Ondertussen worden alle bestanden veilig opgeslagen op de server. Zo raakt er niets kwijt en blijft uw archief compleet.

Communicatie

Het telefoonsysteem wordt volledig geintegreerd in de meest gebruikte communicatie portalen. Dit heeft een sterk voordeel, het gebruiksgemak. Met èèn agenda, èèn kennis en vriendenlijst belt u vanaf uw scherm, waar u ook staat. Het systeem zorgt voor de rest, ook uw voice mail afhandeling vindt via dezelfde portaal plaats. Zelfs de fax wordt op deze wijze afgehandeld.

Een uurtje bellen met een verre vriendin? Of gewoon een keertje bellen op het moment dat het u uitkomt. De voicemail kun je wereldwijd via internet afluisteren dus thuisblijven hoeft niet. Alhoewel het natuurlijk wel heel aantrekkelijk is… Toch maar een film kijken vanavond?

 


 Totaal Integratie & Implementatie

 

Uw Woning

hoofdpagina uw woning home autotainment Thuis, de plek waar rust, gezelligheid en familie voorop staan. Samen gezelligheid creeren en heerlijk genieten van het comfort waar we hedendaags van kunnen genieten. We zijn in de bevoorrechte positie om veel comfort en luxe in onze woningen aan te brengen. De mate waarin is geheel afhankelijk van wensen en budget. Uw woning moet uw thuis zijn voor het hele gezin. Vaak zijn functionele zaken en sfeer niet rijmend. Een fraai gestylleerd interieur kan zomaar teniet gedaan worden door het toepassen van verkeerde technieken. Stelt u eens voor, u leest een laatste gestuurde mail via uw tablet, uw kind geniet van een game levensgroot op de televisie om zo samen optimaal te genieten van de warmte van de haard. Samenzijn en toch je eigen ding doen!

Ons doel is om samen met u en/of de stylist een oplossing te zoeken om uw wensen van techniek en entertainment verenigen tot een passend geheel voor een passend budget. Vele systemen zijn daarom ook makkelijk uitbreidbaar en voorbereid op de toekomst. Welkom in de wereld van custom install.

 • Middels het toepassen van Domotica verhogen we comfort en sfeer om zo eenvoudig lichtsferen te creeren desgewenst haardsturing, gordijnsturing.
 • Op gebied van Custom Install Audio & Video oplossingen. Heeft u ooit onzichtbare luidsprekers gezien? Overal geluid zonder de bedrading of luidspreker te zien. Dit is een ultiem voorbeeld van custom install toepassen van techniek.
 • Op gebied van Multimedia. Uw eigen bioscoop, overal uw eigen muziek beluisteren, foto’s bekijken van vakanties, allemaal mogelijk waar dan ook in huis vanuit een centrale gestuurde bibliotheek. Makkelijk zelf te beheren en ideaal om elk individueel van het gezin zijn eigen vrijetijd besteding te vervullen. Eenvoud en gemak en zonder het gebruik maken van de vele CD, DVD, BluRay hoesjes.
 • Op gebied van Control. Er bevinden  in een woning nogal wat technieken in de diverse ruimtes. Soms struikelt u over de vele afstandsbedieningen. Om al deze zaken overzichtelijk te kunnen bedienen is het bijna een must om dit te bundelen in een grafisch makkelijk te bedienen schil. Een schil die het mogelijk maakt om de vele verschillende toepassingen, op de eigen manier, op de plek waar het thuis hoort te bedienen. We zijn ervoor om al deze elementen te integreren.

 

Op Kantoor

hoofdfoto multimedia presentatieruimte

 Communiceren & Presenteren:

 

Anno nu kunnen we internet toegang niet meer wegdenken in een overleg of presentatie. Het toevoegen van multimediale middelen in uw boodschap moet een middel zijn, eenvoudig snel toepasbaar en niet opvallend aanwezig zijn in de ruimte.  Belangrijke zaken hierin zijn:

 • Makkelijke bediening met een druk op de knop start het gehele systeem. Desgewenst aanpassen van licht, raamdecoratie, beamers, multiple LCD schermen, Audio & overige apparatuur.
 • Eenvoudig aansluiting van uw eigen notebook koppelen op het systeem. We voorzien tafels desgewenst van weggewerkte panelen met alle aansluitingen. Onzichtbaar indien u geen apparaten wilt gebruiken en met een klik zijn uw voorzieningen zijn bereikbaar!
 • Het verbeteren van de verstaanbaarheid in de ruimte. Middels luidsprekers volledig aan het oog onttroken geeft dit een minimale impact aan voorzieningen met het verbeteren van de verstaanbaarheid van de stem.  Of middels surround geluidsopstellingen de impact vergroten van uw goal.
 • Communiceren met andere branche kantoren. Met het toepassen van multimedia zaken zoals video conferencing en of uitwisselen van data tijdens het overleg zullen deze middelen een wezenlijk onderdeel worden van uw overleg. Media toepassingen inzetten in een dergelijk overleg versnelt dan elkaars doelstellingen.

vergaderingruimte

 

Uw Boot

uw jacht home autotainment hoofdfoto

De komst van internet heeft veel veranderd. Waar we in het verleden bij het wegvaren vanuit de haven er een avontuur begon waarbij elke minuut onvoorspelbaar was zijn we nu voorzien van vele systemen voor het behouden kunnen varen. technieken tbv het veiliger kunnen varen, weersveranderingen vooraf meegenomen kunnen worden in het bepalen van de route. Hedendaags zijn de mogelijkheden op veel plaatsen nog verder toegenomen. Zoals het een kunnen zijn van uw woning, vakantieverblijf, bedrijf en jacht. We hebben ervaring in het toepassen van de volgende zaken aan boord:

 • Domotica, Het implementeren van een lichtstuursysteem, temperatuurregeling. middels deze techniek integreren we uw woning, uw kantoor en uw jacht tot een. Desgewenst bieden we de mogelijkheid om de objecten van waar dan ook te kunnen bedienen, te controleren te kunnen beveiligen.
 • Audio & Visuele integratie. Zoals thuis genieten van tv kijken, of desgewenst home theater aan boord. Te bedienen uiteraard met dezelfde appje op uw smartphone of tablet. Uiteraard maken we gebruik van de benodigde zeewaardige producten.
 • Multimedia integratie. Het aanleggen van uw eigen bibliotheek van muziek, foto’s en films om zo waar dan ook gebruik te maken van uw eigen bibliotheek. te bekijken op het grote scherm, in de bioscoop, op je tablet, desnoods op je eigen smartphone.
 • Bewaking. Zeebestendige camera’s waken over uw eigendom, ook wanneer u er niet bent. Alles over het internet te bekijken, desgewenst worden de beelden bij u thuis opgenomen en dus ten alle tijden terug te kijken.