Voeding: Thermaltake Smart SE Modular 630Watt

CoolerMaster Silent Pro Active 600W
Bestel
  • Beschrijving
  • Details en Specificaties

  • Stabiele 630 watt
  • High-Quality condensatoren van Japans herkomst
  • Smart Fan Control — temperatuurgestuurde 140 mm ventilator

Beschrijving

Thermaltake Smart 630W voeding - deze informatie helpt u bij het kiezen en kopen van het juiste product bij de online shop Conrad.nl:

De laatste openbaring van Thermaltake met betrekking tot het mainstream systeem — De SMART SE-serie. Een performance-serie van voedingen die verschillende high-tech componenten en de modernste technologieën vertonen. De voedingen uit de Smart SE-serie zijn ideaal voor gebruikers van het home-office, die op stabiel en zeker presteren zijn gesteld.

87% rendement
Onder reële belasting wordt een rendement van 87% bij 20-100% belasting bereikt. Bespaar energie en draag tevens bij aan de bescherming van het milieu.

Flat & low profile-kabel
Dankzij de low profile-kabelvoering wordt de luchtstroom in de behuizing niet gehinderd. Bovendien kan het kabelbeheer moeiteloos worden veranderd.

Modulair kabelbeheer
Al naar gelang de gebruiker kan het kabelbeheer overeenkomstig worden aangepast.

Top-kwaliteit
Hoogwaardige hoofdcondensatoren garanderen een zeer hoog vermogen bij een laag energieverbruik. Eveneens wordt een stabiele werking voor langere tijd bereikt.

Smart Fan Control
Grote 140 mm ingebouwde ventilator met temperatuurregeling regelt automatisch en op de vraag afgestemd, de ventilatorsnelheid.