Het kiezen van een nieuwe laminaatvloer voor in huis

Door de corona crisis zijn er vele mensen niet op vakantie geweest omdat dit niet mogelijk was, maar was het wel mogelijk om een klus uit te voeren die al erg lang op de planning stond. We moesten massaal thuiswerken en ook thuis blijven, wat voor velen de mogelijkheid heeft geboden om bijvoorbeeld de keuken, badkamer of een andere ruimte in huis te verbouwen. Ook werden er vele nieuwe vloeren gelegd, waar we je in dit blog graag meer over willen vertellen.

Er zijn tegenwoordig namelijk vele mensen die ervoor kiezen om hun vloer te vervangen. Zo is laminaat nog altijd erg populair, waar tegenwoordig vele mogelijkheden in te vinden zijn. Zo zijn er verschillende soorten laminaatvloeren te verkrijgen die ieder zorgen voor een uniek aanzicht. Het laminaat is te verkrijgen in verschillende kleuren en is de vloer gemakkelijk te leggen, waardoor je al snel een nieuwe look kunt creëren in huis!

Verschillende laminaatvloeren

Er is tegenwoordig een ruime keuze in verschillende laminaatvloeren. De laminaatvloeren zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, die ieder zorgen voor een unieke look in huis. Zo kun je kiezen voor een white- of greywash van Quick step laminaat, maar zijn er ook vele laminaatvloeren te verkrijgen waarbij de naden van het hout zijn nagebootst en zorgen voor een unieke uitstraling. 

Laminaat bestaat uit verschillende lagen die ieder op elkaar zijn gelijmd. De bovenste laag is een beschermende kunststof laag, Gevolgd door de decorlaag en de andere lagen die juist zorgen voor de stevigheid van het laminaat. Laminaatvloeren zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit, waardoor ze erg lang mee zullen gaan. 

De juiste ondervloeren en andere materialen voor het leggen van laminaat

Met alleen laminaat kun je nog niet aan de slag met het leggen, aangezien je ook dient te beschikken over de juiste ondervloeren en andere materialen om de kwaliteit van het laminaat te waarborgen. Je zou ervoor kunnen kiezen om al deze benodigdheden los aan te schaffen, maar kun je ook kiezen voor een all-inclusive pakket. 

Met een all-inclusive laminaat deal beschik je niet alleen over de gewenste laminaatvloer, ook de juiste ondervloeren, plinten en andere materialen zullen voor je klaar staan. Specialisten gaan voor je aan de slag met het leggen van het laminaat, waardoor je zelf niet aan de slag hoeft te gaan en wellicht een fout maakt. De specialisten leggen het laminaat op een professionele manier, waarna je snel zult beschikken over een kwalitatieve en gewenste laminaatvloer.

Neem eens een kijkje in het assortiment van Quick step laminaat en bekijk jouw voordelen, zodat ook jij snel je laminaat kunt laten leggen en beschikt over een nieuwe vloer in je woning!

Geef een reactie