Roadtrips en telefoons

Wat hebben deze twee met elkaar te maken? Dat zal ik je vertellen: Een telefoon kan echt niet ontbreken als je op roadtrip gaat. Het kan je zo’n beetje overal wel bij helpen. Naast dat je hulpdiensten kunt bereiken in nood, is het natuurlijk ideaal dat je contact kunt houden met het thuisfront als je voor langere tijd op reis bent. De mogelijkheden tot videobellen en dergelijken maakt dat je toch het idee hebt dat de mensen die voor jou belangrijk zijn als het ware dichtbij je zijn. Ze zijn slechts een telefoontje bij je vandaan. Maar er zitten meer voordelen aan het hebben van een goede telefoon tijdens een roadtrip!

Foto’s maken

Onmisbaar tijdens jouw roadtrip is natuurlijk het maken van prachtige foto’s die je uiteindelijk in een mooi fotoalbum kunt verwerken. Het aanschaffen van een goede camera is daarom een must. Echter, hoe meer dure apparaten je meeneemt tijdens je reis, hoe meer je er kwijt kunt raken. Mijn advies zou daarom zijn: Schaf voordat je op reis gaat een nieuwe telefoon aan met een goede kwaliteit camera. De camera’s die tegenwoordig op de telefoons zitten zijn zo goed en hebben zoveel opties, dat een echt camera bijna overbodig is. Natuurlijk merk je wel iets van verschil, maar voor de gemiddelde reiziger zal een camera van een telefoon meer dan voldoen voor de leuke vakantiekiekjes.

Muziek luisteren

Herinneringen zijn vaak gelinkt aan bijvoorbeeld geur of geluid. Muziek is daarvan een prachtig voorbeeld. Denk maar eens terug aan je kindertijd. Welk liedje luisterde je heel vaak? Werd er een liedje voor je gezongen voor het slapen gaan? Op welk nummer danste jij voor het eerst samen met je crush op een schoolfeest? Je begrijpt, muziek is een belangrijk element. Zo ook tijdens je roadtrip! De momenten die je je zult herinneren zijn de liedjes waarop je stond te dansen. Of de nummers die je meezong terwijl je grote stukken reed om op de volgende bestemming te komen. Wat daarvoor wel een must is is het aanschaffen van een goed USB kabel zodat je je telefoon kunt verbinden met de geluidsinstallatie van de auto. Op deze manier zorg je voor maximaal plezier van muziek onderweg!

Zoals je kunt lezen is de mobiele telefoon dus onmisbaar tijdens je roadtrip. Mijn tip voor een ieder die van plan is een lange reis te maken is dan ook: Schaf een nieuwe telefoon aan voor vertrek. Dit zal je enorm veel plezier opleveren tijdens je reis!

Geef een reactie