SAP Business one demo is ook iets voor jouw bedrijf

Als je bedrijf toe is aan de volgende stap, het implementeren van een ERP (Enterprise Resource Planning) systeem dan is dat niet zomaar even geregeld. Je moet daar heel wat input voor hebben en je medewerkers moeten er mee leren werken. Ook is niet ieder ERP systeem hetzelfde, net als niet ieder bedrijf hetzelfde is. Hierdoor zul je goed moeten nagaan welke opties jouw ERP systeem nodig heeft en welke achterwege kunnen worden gelaten. Het is dan ook verstandig om voor je begint aan een eigen ERP systeem een SAP Business one demo te bekijken. Een online demonstratie van wat er allemaal kan met je nieuwe systeem.

SAP Business one demo is leerzaam

Het zorgt dat je gaat nadenken over de processen binnen jouw bedrijf. Hoe kunnen deze worden gekoppeld en welke processen kunnen echt niet los van elkaar gezien worden. SAP Business one demo laat veel factoren zien. Waaronder: belangrijkste functionaliteiten van SAP Business One zoals verkoop, inkoop, productie, magazijn, financiën en logistiek, het koppelen met externe systemen bijvoorbeeld een webshop en/of analytics software. Maar ook de kosten van een SAP Business implementatie worden met je doorgenomen. Je zit niet zomaar een paar uur naar een scherm te staren, je wordt geacht actief mee te denken over de mogelijkheden die SAP Business one biedt voor jouw bedrijf. Alleen zo haal je het meeste voordeel uit de SAP Business one demo.

Een goede voorbereiding is belangrijk

Als jouw bedrijf geïnteresseerd is in SAP Business one, dan vinden wij het fijn om te beschikken over wat achtergrondinformatie. Zo kunnen we je een voorstel op maat doen toekomen. Wat voor SAP belangrijk is om te weten is: basic informatie over jouw organisatie en een inzicht in je primaire en secundaire bedrijfsprocessen. Ook horen we graag van je waarom je toe bent aan een nieuw/ander ERP systeem. Heb je belangrijke eisen of wensen? Maak die dan kenbaar.

SAP Business one is er voor ieder bedrijf

In ieder bedrijf waarin bedrijfsprocessen afhankelijk zijn van elkaar is het belangrijk om een goed werkend en passend ERP systeem te hebben. Door technologische ontwikkelingen, overname of afstoting van een bedrijfstak en andere factoren kan het verstandig zijn om je huidige ERP systeem met enige regelmaat tegen het licht te houden. Werkt het nog zoals het bedoeld is? Is het tijd voor kleine aanpassingen of moeten we over naar een compleet ander ERP systeem. Door de SAP Busines one demo of zelfs de korte film op de website te bekijken, zie je al snel welke mogelijkheden er nu zijn.

Geef een reactie